PRIVATE SELSKABER

Vi giver dig mulighed for at afholde dit private arrangement i en autentisk herskabsvilla på Østerbro med egen have, orangeri anno 1905 og marmorbelagt spiseareal. Vi står for alt, og tilbyder en afslappet og samtidig eksklusiv aften hvor i er de eneste spisende i villaen.

Vores menu, bestående af snacks og deleretter, indbyder til hygge og socialt samvær.

Vi tager hensyn til vegetarer og andre specifikke preferencer.

MENU VINTER 2018

Forret/småretter:

Østers – æblegranité – røget olie

Jordskokker – sukkertang – stenbiderrogn 

Svampe dashi – pocheret æg – blæretang – bede-nudler.

Stegte saltsild i vinagre – porre – tørret æggeblomme – ristede urter 

Tatar på fisk – stikkelsbær – peberrod – malt 

Vaffel – røget kammusling –  kyllingeskind – æble – brunet smør

Kold lamme porchetta – gulerod – kærnemælk – estragon

 

Hovedret:

Glaseret lammebov eller sæsonens fisk stegt med urter 

Blomkåls servering (aske – yoghurt)

Selleri servering (brunet smør ­– persilleolie) 

Kål servering (mormordressing – fast fåreost)

 

SidesLobio på guleærter - Græskar salsa - Røget chili og syltede ribs - Fladbrød med porre og timian

 

Næsten sødt:                                                                              Rødbede – kirsebær – gedeost – karamel

Sødt:                                                                                        Æbletærte – hasselnøds parfait – krokant – brunet smør

 

FOTO1.jpg
 

Velkomstdrink

5 snacks/småretter

Hovedret

Næsten sødt

Sødt

Vinmenu (naturvine mere, bedre, dyrere)

Kaffe, the og biscuits/småkage

Drinks

Pris pr. kuvert: 1400 kr.

 

Velkomstdrink

3 snacks/småretter

Hovedret

Sødt

Vinmenu (naturvine)

Kaffe, the og biscuits/småkage

 

 

Pris pr. kuvert: 1000 kr.

 

 


UD AF HUSET

Vi kommer med maden, anretter den for jer og sørger for at alt går som det skal.  

 

3 snacks + hovedret + sødt (fra ovenstående menu)

 

Pris pr. kuvert: 400 kr.

Kok til afvikling: 1500 kr. pr. kok

Transport: 500 kr.

 

– minimum 20 kuverter – 


RECEPTIONER

Vores småretter og snacks passer perfekt til din forestående reception, hvor vi sørger for at både den sultne- og lækkersultne gæst bliver godt tilpas.

Vi anbefaler 5-7 små retter pr. person.

 

MENU VINTER 2018

FOTO2.jpg

Snacks / småretter: 

Jordskokker – sukkertang – stenbiderrogn

Spidskåls taco ­– røget torskerogn – surkål – kartoffel crème m. peber

Stegte saltsild i vinagre – porre – tørret æggeblomme – ristede urter 

Blæksprutte (friteret) – røgede bønner – salsa (urter & rødløg)

Tatar på fisk – stikkelsbær – peberrod – malt 

Vaffel – røget kammusling –  kyllingeskind – æble – brunet smør

Zurrapa 'in homage to Orson Wells' – ristet brød – surt

Surdejspandekage – braiseret gris – koji mayo – pære

Oksepastrami 'in homage to Henriques' – hybeneddike – brændte løg –vesterhavsost – syrnet fløde. Laves både som sandwich eller charcuteri.

Kold lamme porchetta – gulerod – kærnemælk – estragon

Hjemmelavede lammepølser – brød – pickles – mayo med røg

 

Næsten sødt:                                                                              Rødbede – kirsebær – gedeost – karamel

Sødt:                                                                                        Æbletærte – hasselnøds parfait – krokant – brunet smør

 


 

 

 

                                

 

Pris pr. ret: 55 kr.

Kok til afvikling: 1500 kr. pr. kok

Transport: 500 kr.

 

– minimum 20 personer –


VILLAEN PÅ KRAUSESVEJ

De  gamle mursten på Krausesvej er et autentisk skattekammer af ikonisk arkitektur og enestående interiør. Villaen på knap 1000 m2 rummer blandt andet en marmorbelagt spisesal med tilstødende bar og et orangeri anno 1905. I den store grønne have rundt om villaen kan du byde dine gæster velkommen, nyde et glas vin og gå på opdagelse i vores skønne køkkenhave.

Villaen på Krausesvej 3, blev bygget af en indflydelsesrig jødisk familie i starten af 1900-tallet og har på mirakuløs vis overlevet både Anden Verdenskrig og 50 års byudvikling uden at miste meget af dens oprindelige arkitektur. I dag er det muligvis en af de eneste tilbageværende villaer af sin slags, som stadig er åben for offentligheden.

Villaen huser til dagligt selskabslokaler, kontorlokaler for mindre virksomheder og bliver brugt til kulturelle arrangementer.

For at undgå madspild, overgår eventuelle rester fra selskaber til frokostordningen for villaens lejere.

Skærmbillede 2018-02-08 kl. 16.18.29.png
beskåretHus.jpeg