PRIVATE SELSKABER I VILLAEN
Forret/småretter:
Østers – æblegranité – røget olie
Jordskokker – sukkertang – stenbiderrogn
Svampe dashi – pocheret æg – blæretang – bede-nudler.
Stegte saltsild i vinagre – porre – tørret æggeblomme – ristede urter
Tatar på fisk – stikkelsbær – peberrod – malt
Vaffel – røget kammusling – kyllingeskind – æble – brunet smør
Kold lamme porchetta – gulerod – kærnemælk – estragon
Hovedret:
Glaseret lammebov eller sæsonens fisk stegt med urter
Blomkåls servering (aske – yoghurt)
Selleri servering (brunet smør – persilleolie)
Kål servering (mormordressing – fast fåreost)
Sides: Lobio på guleærter - Græskar salsa - Røget chili og syltede ribs - Fladbrød med porre og timian
Næsten sødt:
Rødbede – kirsebær – gedeost – karamel
Sødt:
Æbletærte – hasselnøds parfait – krokant – brunet smør