PRIVATE SELSKABER I VILLAEN

Forret/småretter:

Østers – æblegranité – røget olie

Jordskokker – sukkertang – stenbiderrogn 

Svampe dashi – pocheret æg – blæretang – bede-nudler.

Stegte saltsild i vinagre – porre – tørret æggeblomme – ristede urter 

Tatar på fisk – stikkelsbær – peberrod – malt 

Vaffel – røget kammusling –  kyllingeskind – æble – brunet smør

Kold lamme porchetta – gulerod – kærnemælk – estragon

 

Hovedret:

Glaseret lammebov eller sæsonens fisk stegt med urter 

Blomkåls servering (aske – yoghurt)

Selleri servering (brunet smør ­– persilleolie) 

Kål servering (mormordressing – fast fåreost)

 

SidesLobio på guleærter - Græskar salsa - Røget chili og syltede ribs - Fladbrød med porre og timian

 

Næsten sødt:

Rødbede – kirsebær – gedeost – karamel

Sødt:

Æbletærte – hasselnøds parfait – krokant – brunet smør